Bitumen dakbedekking

Platte daken worden in Nederland vaak bedekt met bitumen dakbedekking. Bitumen, een belangrijk bestandsdeel van asfalt, heeft meerdere voordelen zoals: isolering, goede hechting en is eenvoudig te verwerken in elastische producten. 

Bitumen dakbedekking is gemaakt in rollen, wat het voor de dakdekker handiger maakt. Vlakke daken worden goed beschermd tegen weer en wind met een bitumen dakbedekking. Dit soort daken zijn handig voor bijvoorbeeld: aanbouw, portaal, garage, carport en tuinhuis.

Onze Diensten:

Dakinspectie en Advies: Onze ervaren inspecteurs analyseren grondig uw dak om de huidige staat en eventuele problemen te identificeren. We bieden deskundig advies over de meest geschikte bitumenoplossing voor uw situatie.

Bitumendak Installatie: Met aandacht voor detail en vakmanschap plaatsen we bitumendaken met precisie. Onze technieken zorgen voor een naadloze afdichting en bescherming tegen lekkages.

Dakisolatie en Ventilatie: We begrijpen het belang van energie-efficiëntie. Onze bitumendakoplossingen omvatten hoogwaardige isolatiematerialen en ventilatiesystemen om uw binnenklimaat te optimaliseren.

Onderhoud en Reparaties: Na de installatie bieden we regelmatig onderhoud en reparatiediensten om de levensduur van uw bitumendak te verlengen en eventuele schade te herstellen.

Milieuvriendelijke Opties: We bieden ook milieuvriendelijke bitumenopties die zowel duurzaam als energie-efficiënt zijn, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verminderd.

De dakdekkers van Amma Dak hebben ruime ervaring met het aanbrengen van bitumen dakbedekking. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in een bitumen dak? Neem contact op met onze dakdekkers om een afspraak te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.