Dak onderhoud

Het onderhouden van het dak is een onderwerp dat u niet dagelijks bezighoudt. Toch is goed onderhoud noodzakelijk als u deze nog jarenlang zonder problemen wilt gebruiken. Het is daarom verwonderlijk dat werkzaamheden worden uitgesteld of erger, dat er pas aan onderhoud wordt gedacht als er reeds schade is ontstaan.

Om zeker te zijn van een goede waterdichtheid, zal het dak regelmatig onderhoud nodig hebben. Afhankelijk van de dakbedekking en ligging (bijvoorbeeld in een bos) zal het dak zeker gaan vervuilen.

 

Wat kan er gebeuren?

De dakbedekking wordt dagelijks blootgesteld aan weer en wind, dit zorgt ervoor dat de dakbedekking er flink van langs krijgt. Door eens in de zoveel tijd een dakdekker hulp te vragen bij het controleren van uw dak kunnen zwakke punten verbeterd worden. Dit kan schade voorkomen en zo kan de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk worden verlengd.

Wat op dit moment via een kleine ingreep verholpen kan worden, kan beter nu uitgevoerd worden. Als het te laat is zal een dure renovatie nodig zijn om alles weer in orde te krijgen.

Heeft uw dak ook onderhoud nodig? Neem contact op met onze dakdekkers om een afspraak te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.