Dakramen / lichtkoepels plaatsen

Een lichtkoepel of dakraam is een optie als u meer licht wilt in uw woning. Bij platte daken worden vaak lichtkoepels of lichtstraten aangebracht, maar u heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor dakramen bij een hellend dak. Het is gemakkelijker om het over te laten aan een professional dan het zelf te gaan doen.

Een dakraam of lichtkoepel laten installeren is een secuur werkje dat u niet iedere dag laat uitvoeren. Het begint allemaal met een advies op basis van uw wensen en de mogelijkheden, het eindigt pas als de dakramen op correcte wijze geplaatst zijn.

Onze Diensten:

Dakramen: Wij bieden een breed scala aan dakramen in verschillende maten, stijlen en afwerkingen. Van klassiek tot modern, onze dakramen worden zorgvuldig geplaatst om uw interieur te verrijken met natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht.

Lichtkoepels: Onze lichtkoepels zijn ontworpen om uw binnenruimtes te verlichten en te verluchten zonder concessies te doen aan de privacy. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen en materialen, perfect om een sfeervol en comfortabel binnenklimaat te creëren.

Maatwerk en Advies: Onze experts staan klaar om uw visie te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen. We bieden advies over de optimale plaatsing, afmetingen en types dakramen of lichtkoepels die het best bij uw behoeften passen.

Installatie en Afwerking: Ons ervaren installatieteam zorgt voor een naadloze integratie van uw nieuwe dakramen en lichtkoepels in uw dakconstructie. We streven naar precisie en aandacht voor detail bij elke stap van het proces.

Energie-efficiëntie: Onze producten zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Geniet van de voordelen van natuurlijk licht zonder in te leveren op thermische prestaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel/mail ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.