Lood en Zinkwerk

Lood- en zinkwerk vormen essentiële componenten van een goed functionerend dak. Bij Amma dak begrijpen we dat deze materialen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook moeten bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van uw gebouw. Ons toegewijde team combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken om resultaten te leveren die zowel praktisch als esthetisch bevredigend zijn.

Onze Diensten:

Dakgoten en Afvoeren: Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerpen en plaatsen van duurzame dakgoten en afvoersystemen die regenwater efficiënt afvoeren en de structuur van uw gebouw beschermen tegen waterschade.

Loodwerk: We bieden op maat gemaakte loodoplossingen om lekkages te voorkomen en de naadloze overgang tussen verschillende dakcomponenten te verzekeren. Onze loodgieters zijn bedreven in het creëren van waterdichte en duurzame aansluitingen.

Zinkwerk: Van dakkapellen en dakranden tot gevelbekleding, we leveren zinkwerk van hoge kwaliteit dat niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde uitstraling geeft aan uw gebouw. Onze zinkspecialisten beheersen de kunst van zinkbewerking tot in de puntjes.

Reparaties en Renovaties: Is uw bestaande lood- en zinkwerk aan reparatie toe? Ons team staat klaar om beschadigingen te herstellen en de glans van uw dak te herstellen, met aandacht voor detail en duurzame oplossingen.

Advies en Consultatie: Onze deskundigen bieden advies op maat om de beste materialen en ontwerpen te kiezen die aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren voldoen.

Na een jaar of 35 heeft uw goot zijn beste tijd gehad. Verrassingen zoals als lekkages komen dan naar boven. Is dit u overkomen of wilt u preventief handelen zijn wij het geschikte bedrijf.

Het monteren van lood en zinkwerk vereist uitermate vakmanschap. Bij dak en onderhoudsbedrijf Amma Dak zit u goed, wij hebben meerdere jaren aan ervaring opgebouwd en zorgen voor een vakkundige montage.

Bent u geïnteresseerd in het aanbrengen van lood en zinkwerk? Neem contact op met onze dakdekkers om een afspraak te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.