Voeg en metselwerk

Goed gemetselde muren zijn van groot belang en verfraaien uw woning. ze laten het huis ademen en transporteren regenwater.

Soms ontstaan problemen al heel snel na de oplevering van het gebouw. Bijvoorbeeld door trillingen van het verkeer maar het kan ook in de voeg zelf schuilen. In het verleden was voegwerk nogal eens de sluitpost van een begroting. Met als gevolg dat problemen al gauw ontstonden.

Voeg- en metselwerk wordt door de jaren heen aangetast door het weer. Het voegwerk kan veranderen in een voedingsbodem mossen en algen, waardoor het werk beschadigd raakt. Bewoners worden geconfronteerd met vochtproblemen en extra stookkosten. De inwerking van vocht leidt bij bevriezing tot scheurvorming. Metalen delen, zoals wapening en muurankers, gaan roesten, waardoor beton en bakstenen muren van binnen uit scheuren. In het ergste geval loopt zelfs de constructie gevaar.

Bij het gemiddelde woonhuis verdwijnt tot wel 20% van de warmte door de muren, goed onderhoud aan metsel en voegwerk werkt dus kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Bent u geïnteresseerd in het aanbrengen van lood en zinkwerk? Neem contact op met onze dakdekkers om een afspraak te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.