Dakpannen coaten

Het coaten van uw dak houdt in dat er een beschermend middeltje over uw dak heen wordt gespoten. Het coaten zorgt ervoor dat het dak minder lucht en vocht door laat. Dit maakt het lastiger voor mos en schimmels om zich te nestelen op uw dak. Daarbij zorgt de coating voor betere weerbaarheid bij verschillende weersomstandigheden zoals zware regenval of sneeuw. Coaten is een slim alternatief voor het vervangen van alle dakpannen. Coaten kan in meerdere kleuren op deze manier kunt u een hele nieuwe uitstraling creëren. De coating blijft gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar zitten.

Dakpaninspectie: Voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige inspectie uit van uw dakpannen om hun huidige staat te beoordelen. Dit stelt ons in staat om de beste aanpak te bepalen en eventuele beschadigingen of gebreken te identificeren.

Reiniging en Voorbereiding: We reinigen grondig de dakpannen om vuil, algen, mos en andere verontreinigingen te verwijderen. Een schone ondergrond is essentieel voor een duurzame en gelijkmatige coating.

Dakpancoating: Onze hoogwaardige coatings worden zorgvuldig aangebracht om uw dakpannen te beschermen tegen weersinvloeden, UV-stralen en verkleuring. We bieden een scala aan kleuren en afwerkingen om aan uw ontwerpvoorkeuren te voldoen.

Het coaten van uw dak kunt u het beste overlaten aan specialisten. Bij ons wordt gewerkt met speciale middelen waardoor uw dak er weer gloednieuw uit gaat zien.

Voordelen van dakpannen coaten:

  • Relatieve lage kosten
  • De levensduur van de dakpannen wordt verlengt
  • Water en vuilafstotend
  • uitstraling creëren
  • De coating wordt niet beïnvloedt door de zon.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel/mail ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.