Timmerwerken

De expertise van een ervaren timmerman biedt talloze extra mogelijkheden om uw huis te renoveren of verfraaien. Bij ons bent u aan het goede adres voor vrijwel elk soort timmerwerk voor de afwerking van uw woning. Zoals voor wanden, plafonds, houten of kunststoffen betimmering, en het plaatsen van deuren, ramen en kozijnen.

Bij Amma dak begrijpen we dat de juiste timmerwerken het verschil maken voor zowel de duurzaamheid als de uitstraling van uw pand. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Onze Diensten:

Dakhout en Dakconstructie: Of het nu gaat om de constructie van een nieuw dak of het renoveren van een bestaand dak, ons ervaren timmerwerkteam levert vakmanschap dat uw dak duurzaamheid en stabiliteit geeft. We werken met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

Kozijnen en Raamwerken: Onze op maat gemaakte kozijnen en raamwerken voldoen aan zowel uw functionele als esthetische eisen. We creëren elegante en functionele kozijnen die passen bij de stijl van uw gebouw en zorgen voor een optimale isolatie.

Renovaties en Herstel: Als timmerwerkexperts kunnen we bestaande daken en kozijnen herstellen en renoveren. We herstellen beschadigde delen en zorgen ervoor dat uw constructies weer in topconditie zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel/mail ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat een bericht achter via de contact pagina. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op. Toch liever telefonisch contact?

Dat kan via ons telefoonnummer: 0316 848 265

Kwaliteit gegarandeerd
Wij staan voor kwaliteit om u zo zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen! Neem daarom contact met ons op.
Service op maat
Wij leveren naast maatwerk ook vakkundig advies door een van onze dakdekkers. Zo bent u compleet voorzien!
100% oplossingsgarantie
Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.